Pogledajte sve

Razlozi za posedovanje Toyote

Pogledajte sve
Pokrenite

Ekologija

Smanjenje težine motora, bolje performanse, niža potrošnja goriva i manje emisije garantuju da sva naša vozila „razmišljaju“ na ekološki način.

Ali nisu samo naša vozila predvodnici ekološke vožnje. Mi smo takođe posvećeni tome da smanjimo uticaj na životnu sredinu u svakom segmentu proizvodnog procesa, od razvoja i dizajna do proizvodnje, logistike i prodaje, pa čak i do recikliranja automobila na kraju njihovog životnog veka.

To nas vodi korak bliže do konačnog cilja: vozila sa nultim emisijama.

Toyota kvalitet

U Toyoti obavljamo jedan od najdetaljnijih i najsveobuhvatnijih procesa testiranja u celoj automobilskoj industriji. Svi naši automobili su testirani u surovim uslovima, ne samo radi bezbednosti, već i kako bi se isprobale njihove performanse u svim okolnostima. To je sastavni deo našeg uspeha i mnogih nagrada za bezbednost i kvalitet.

Kvalitet je „utkan“ u svaku fazu procesa proizvodnje. Na proizvodnoj liniji, svaki član tima zna da je odgovoran za naše beskompromisne standarde. Zato se svaki deo i svaki postupak proverava nekoliko puta.

Garancija

Znamo da je novi automobil jedna od najvažnijih stvari koje ljudi kupuju. Iako odabirom Toyote automatski možete biti sigurni da ste kupili beskompromisno testiran i izuzetno pouzdan automobil, mi vam nudimo sveobuhvatnu garanciju kako biste bili potpuno bezbrižni prilikom kupovine.

Uz besplatnu 5-godišnju, 24 časovnu, pomoć na putu to znači da i tokom vožnje možete da budete potpuno bezbrižni.

Servis

Naši stručni serviseri su obučeni da primete čak i najmanji gubitak performansi bilo kog dela vašeg automobila – i da ga brzo i odmah poprave. Sertifikovani mehaničari rade prema našim strogim standardima, sa najmodernijim alatima za dijagnostiku i koriste samo originalne Toyota delove, kao garanciju kvaliteta i besprekornog rada.

Servis je fleksibilan i prilagođen vama – bilo u pogledu fiksnih cena servisa ili ekspresnog servisa tokom kog ćemo zameniti istrošene delove za vreme vaše pauze za ručak.

Što je najvažnije, vodimo detaljnu evidenciju o servisu kako bismo obezbedili kontinuiranu negu i zaštitu vrednosti vašeg automobila.

Subvencija

Zaštita životne sredine koristi planeti, ali i vašem budžetu. Kupovinom automobila sa emisijama CO2 manjim od 100 g/km uživaćete u prednostima niske potrošnje goriva, ali i državne subvencije u iznosu od 100.000,00 dinara.

U program su uključena naša hibridna vozila Prius i Auris Hybrid, ali i automobili sa benzinskim motorom i veoma malim emisijama CO2, kao što je Aygo.

Programu će se uskoro priključiti i novi hibridni modeli Yaris Hybrid, Prius+ i Prius Plug-in, čija prodaja će početi u narednim mesecima.

Više radnji

 • Pogledajte izbliza

  Konfigurišite automobil

  Konfigurišite bilo koji model iz asortimana Toyote i sastavite vaš idealan automobil.

  Uporedite različite modele

  Uporedite različite modele i odaberite onaj koji vam odgovara.

  Filtrirajte asortiman

  Pogledajte celokupan asortiman Toyote i pronađite model koji odgovara vašim potrebama i budžetu.

 • Ostanite u kontaktu sa nama

  Pronađite partnera Toyote

  Pronađite partnera i pogledajte asortiman Toyote.

  Zakažite servis

  Najbolji mogući servis za vašu Toyotu je kod ovlašćenog partnera Toyote.

  Zakažite test vožnju

  Zakažite test vožnju kako biste iskusili model Toyote po vašoj želji.

 • Napravite da radi za vas

  Promocije

  Saznajte više o našim trenutnim promocijama

 • Za Vas

  Tražite brošuru

  Tražite da Vam se brošura pošalje poštom.

  Biblioteka kataloga

  Pregledajte našu biblioteku kataloga. Tražite informacije o starijem modelu? Verovatno ćete ga pronaći u arhivi.

  Najnovije vesti

  Pogledajte najnovije vesti. Od detalja o novim konceptima i proizvodima do sajmova automobila i najnovijih događaja.

Vaši automobili