Corolla Cross
0:00 / 0:07

Corolla Cross

UŽIVAJTE U PUTOVANJU

Stvoren za životne avanture

Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najmilijima sve što je potrebno da se uhvatite u koštac sa nepredvidivim obrtima porodičnog života. Zahvaljujući izuzetnoj ekonomičnosti u potrošnji goriva, mogućnosti pogona na sve točkove i prostranoj kabini sa intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da uživate u vožnji.

CX0003a_22_VER2
Naplaci
LED glavna svetla
Vožnja
Panoramski krov
Naglašeni branici

Naplaci

CX3014_VER1

Jedinstven spoj sportskog i modernog izleda aluminijumskih naplataka prečnika 18 inča u skladu je sa atletskim karakterom Corolle Cross.

LED glavna svetla

CX3002_VER1

Snažna LED svetla garantuju da ćete vi i vaša porodica biti spremni za svaku situaciju od zore do sumraka, bez obzira da li vozite u terenskim uslovima ili ste u žurbi do škole.

Vožnja

CX2004a_22_VER1

Izdignuta pozicija za vožnju, poput one u SUV automobilu, obezbeđuje bolji pregled u saobraćaju i sigurniju vožnju.

Panoramski krov

CX2002a_VER1

Panoramski krov će vam ponuditi dobrodošlicu i ulepšati svako putovanje, inspirišući radoznale male umove da upoznaju svet oko sebe.

Naglašeni branici

CX3001a_VER1

Smelo, trodimenzionalno stapanje prednjih i zadnjih branika daje Corolli Cross prefinjen, ali moćan izgled koji će sigurno privući svačiju pažnju.

Stvoren za svakodnevni porodični život

Corolla Cross svima daje razlog za osmeh. Spaja svu čvrstinu robusnog porodičnog automobila sa intuitivnim SUV dizajnom – zato je savršen za svakodnevicu.

Za vaše najdragocenije stvari

Za vaše najdragocenije stvari

Malo stvari je tako nepredvidivo kao porodični život. Na sreću, Corolla Cross je opremljena tako da savlada svaki izazov koji vam se nađe na putu.
Dokazana tehnologija budućnosti

Dokazana tehnologija budućnosti

Bilo da se radi o dužem putovanju ili ste u ulozi taksiste za svoju decu, tehnologija će vas lako odvesti tamo gde želite.
  • Idite bilo gde sa samopouzdanjem

    Gde god da krenete, Corolla Cross hibrid pete generacije neće izneveriti porodicu. Inteligentan pogon na sve točkove i snažna kontrola za vožnju uzbrdo znače da ste uvek spremni, tokom cele godine.

Simplify everyday

POJEDNOSTAVITE SVAKODNEVICU

Kada ste zauzeti i u pokretu, bolje je kada je sve na jednom mestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu pruža upravo to. Nudeći inteligentnu vezu između vašeg pametnog telefona i automobila, MyT radi sve, od planiranja vašeg putovanja do kuće, do slanja ažuriranja i obaveštenja o servisnom održavanju. Funkcija Hybrid Coaching analizira vašu vožnju i govori vam kako možete da poboljšate efikasnost u potrošnji goriva na putu. MyT čini vožnju zabavnijom.
Simplify everyday
Saznajte više

Corolla Cross Galerija

  • Upoznajte Novu Corollu Cross

    Istražite Corollu Cross pomoću naše aplikacije proširene stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i koristeći proširenu stvarnost pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla - ispred vaše kuće, u vašoj garaži ili čak u dnevnoj sobi . Da biste preuzeli aplikaciju, možete da posetite App Store ili Google Play prodavnicu koristeći veze ispod.

  • Experience Toyota Corolla Cross