Hilux
Hilux

Hilux

NAJSNAŽNIJA SVETSKA IKONA, OD 1968.
Više zadovoljstva? Više biznisa

Više zadovoljstva. Više biznisa

Gde god da krenete, Hilux će vas tamo i dovesti. Uz izbor snažnih, ekonomičnih motora i mogućnost vuče do 3,5 tone, Hilux može da pomera planine. Novi dizel motor je zapremine 2,8 litara, sa 204 KS i do 500 Nm obrtnog momenta. Sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 10,0 sekundi, ovo je najsnažniji Hilux do sada.

Savršena izrada. Stvoren za uživanje

Savršena izrada. Stvoren za uživanje

Svojim moćnim izgledom Hilux se izdvaja iz konkurencije. Pogledajte zadivljujuće prozračne linije, kao i izgled snažnih točkova koji dodatno naglašavaju njegov upečatljiv, privlačan dizajn. Želite da ga testirate do krajnjih granica? Potrebno je samo da pogledate model Invincible, koji je vrhunski primer snage i dizajna novog Hiluxa.

Vaš prostor, vaš svet

Vaš prostor, vaš svet

Uz izgled karoserije koja odaje snagu, komfor kojim odiše kabina, unutrašnjost novog Hiluxa ide korak dalje u svojoj prefinjenosti i stilu. Modeli Double Cab Invincible podižu kriterijume i svojim dvobojnim sedištima presvučenim perforiranom kožom, pružaju nenadmašan komfor.
* Specifikacije zavise od modela.

  • Spotlight_2021page_1600x900px-Hilux2022
  • Toyota Hilux je osvojila Međunarodnu nagradu za najbolje pick-up vozilo za 2022. i 2023. godinu (International Pick-up Award - IPUA).
    Međunarodni žiri, sastavljen od predstavnika 19 renomiranih evropskih časopisa, svake dve godine dodeljuje ovu prestižnu nagradu.
    Stručnjaci su potvrdili moćan i uglađen pogonski sklop Hiluxa, besprekorno rukovanje, kvalitet, izdržljivost i pouzdanost, te legendarni model nagradili titulom najboljeg pick-upa.

HILUX GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više