Corolla Cross

TOYOTA ФИНАНС

OTKRIJTE NOVU COROLLU CROSS

 

ZDRAVO, SREĆNE PORODICE



Pozdravite novu Corollu Cross Hybrid. Prva Corolla u SUV verziji proširuje ponudu ovog najprodavanijeg modela u svetu uz upečatljiv stil karoserije.

Objedinjujući praktičnost prostranog SUV-a sa povišenom pozicijom u vožnji i naše najnaprednije hibridne i bezbednosne tehnologije do sada, Corolla Cross pruža porodicama sve što im je potrebno u svakodnevnom životu.

Spremni za pravi porodični automobil? Onda je ovo vožnja koju je vredelo čekati.

 

 

 

 

Vozite srećni


 

 

Snažna i robusna, izdignuta Corolla Cross pruža praktičnost bez napora i vrhunsku preglednost, sve u izgledu i atmosferi pravog SUV-a. Široko otvaranje zadnjih vrata i dovoljno prostora za glavu i noge garantuju lak pristup i udobnost, dok sedišta koja se preklapaju pružaju dobrodošlu fleksibilnost za svakodnevni život ili aktivni odmor. Ovde svi uživaju u vožnji.

 

 

Moć osmeha


 

 

Kao prvi globalni Toyotin model koji je opremljen našom novom hibridnom tehnologijom 5. generacije, Corolla Cross daje svima razlog za osmeh. Novi 2,0-litarski hibridni motor donosi nenadmašnu kombinaciju snage i niske emisije CO2, a zahvaljujući opcionom inteligentnom pogonu na sva četiri točka (AWD-i), bićete puni samopouzdanja i sigurnosti u svim uslovima. Sa poboljšanim ubrzanjem, impresivnom ekonomičnošću u potrošnji goriva i bez vidljivog utikača, Corolla Cross Hybrid čini svako porodično putovanje zabavnim.

 

 

Rešenja prilagođena porodici


 

 

Bez obzira da li obavljate svoje poslove ili se pakujete za praznično putovanje u Corolli Cross ste uvek zaštićeni i povezani. Uz T-Mate bezbednosne tehnologije i sisteme pomoći vozaču, uključujući poboljšani sistem pre sudara (PCS) i Toyota Teammate Advanced Park asistenciju prilikom parkiranja vožnja je sada još bezbednija. Zahvaljujući ugrađenom paketu za povezivanje, od internet navigacije u realnom vremenu, preko 10,5” HD ekrana osetljivog na dodir, do 12,3” digitalnog ekrana u kokpitu vozača, svako putovanje biće prava zabava.

 

 

MNOGO RAZLOGA DA VOLITE SUV



Novi vidici


 

 

Zahvaljujući većoj visini u vožnji i povišenom rastojanju od tla, SUV vozila pružaju nenadmašnu, potpunu vidljivost i samopouzdanje. Bilo da se vozite po gradu ili putujete van utabanih staza, na odredište ćete stići odmorni i rasterećeni.

 

 

Dobrodošli u praktičnost


 

 

Izdignuta konstrukcija SUV-a obezbeđuje više unutrašnjeg prostora nego konvencionalni modeli hečbeka ili limuzine. Uz mnogo prostora za glavu i noge, prostrani prtljažnik SUV-a je obično lakše spakovati zahvaljujući većoj nosivosti i širokom pristupu prtljažniku.

 

 

Zadovoljstvo vožnje


 

 

Pokretljivi i brzi, moderni SUV automobili sada pružaju pravu zabavu za volanom. Često kombinujući hibridnu tehnologiju i pogon na sva četiri točka, Toyotini SUV modeli, kao što je Corolla Cross, daju dinamičnu snagu i sigurnost u svim vremenskim uslovima, za svako putovanje.



UŽIVAJTE PRVI U VOŽNJI