O Nama

TOYOTA ФИНАНС

O Toyota Tago Car d.o.o.

 

 

Naša misija je zadovoljan kupac. Želimo da prilikom svakog kontakta sa klijentom premašimo njegova očekivanja, kako kvalitetom vozila koja nudimo, tako i našom posvećenošću klijentu i nakon kupovine istih.

 

 

“GOTA CAR GROUP“ je porodična kompanija koja u svom sastavu objedinjuje tri ćerke kompanije koje su ovlašćeni zastupnici i serviseri brenda TOYOTA. “GOTA MOBIL” je čеtvrta ćerka firma kompanije, koja u svom asortimanu kupcima nudi program polovnih vozila.

U vreme svetske ekonomske krize mi tražimo svoju šansu, reorganizujemo se, stvaramo novu ponudu proizvoda i usluga i trudimo se da budemo korak ispred svih. Finalizovali smo investiciju od 4 miliona evra izgradnjom novog centra ”TAGO CAR”, u Novom Sadu, u najtežem periodu krize. To nam je sada prednost jer isti omogućava maksimalnu ponudu i posvećenost kupcu.

Misija: Naša misija je zadovoljan kupac. Želimo da prilikom svakog kontakta sa klijentom premašimo njegova očekivanja, kako kvalitetom vozila koja nudimo, tako i našom posvećenošću klijentu i nakon kupovine istih.

Vizija: Želimo da „TAGO CAR“ bude kompanija koju će kupci izabrati, a mi ćemo vodjeni principima kvaliteta, timskog rada, uzajmnog poštovanja i postavljanja uvek novih izazova, uticati na to da klijenti i ostanu zadovoljni svojom odlukom.

 “GO.TA.CAR” je sedmu godinu za redom ponela titulu najboljeg dilera Toyote u regiji Adria i tradicionalni je nosilac Evropske nagrade za zadovoljstvo klijenata “ICHIBAN” (London 2008, Brisel 2009, Paris 2010, Budimpešta 2012 i Atina 2013) i jedna je od 20 najboljih u konkurenciji od preko 2000 evropskih dilera.

Vrednosti na kojima naša kuća insistira su lojalnost kupaca koju postižemo tako što se trudimo da premašimo njihova očekivanja, kako kvalitetom vozila koja nudimo, tako i prilikom svakog njihovog kontakta sa nama.

Naša snaga leži u velikom poverenju koje uživamo od strane klijenata sa kojima saradjujemo. U svojoj poslovnoj filozofiji sledimo “Toyota Way” princip poslovanja, koji se temelji na timskom radu, uzajamnom poštovanju, preuzimanju odgovornosti i postavljanju uvek novih izazova.

"Želimo da „TAGO CAR“ bude kompanija koju će kupci izabrati, a mi ćemo vodjeni principima kvaliteta, timskog rada, uzajmnog poštovanja i postavljanja uvek novih izazova, uticati na to da klijenti i ostanu zadovoljni svojom odlukom."