Toyota Tago Car donirala klima uređaje Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Toyota Tago Car donirala klima uređaje Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

TOYOTA ФИНАНС

Kako bi poboljšala uslove za male pacijente, Toyota Tago Car, kao društveno odgovorna kompanija, donirala je 4 klima uređaja Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Cilj ove akcije je da se poveća kvalitet boravka pacijenata.

Kako bi poboljšala uslove za male pacijente, Toyota Tago Car je donirala 4 klima uređaja Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Cilj ove akcije je poboljšanje kvaliteta boravka pacijenata.


Toyota Tago Car, kao društveno odgovorna kompanija, sa zadovoljstvom je dala svoj doprinos lokalnoj zajednici. Pored toga, poznata je i po svojoj posvećenosti i zadovoljstvu kupaca.


Toyota je ostvarila partnerstvo sa Međunarodnim Olimpijskim komitetom i Međunarodnim Paraolimpijskim komitetom do 2024. godine. Poseban akcenat će biti na društvenoj odgovornosti u narednih 8 godina, gde će Toyota doprineti svojim revolucionarnim rešenjima mobilnosti.


Toyota Tago Car neguje iste vrednosti kao i Toyota, konstantno radeći na ostvarenju pozitivnog uticaja na ljude i društvo.