BIRAM PRAVU VREDNOST - Toyotina sajamska ponuda

BIRAM PRAVU VREDNOST - Toyotina sajamska ponuda

TOYOTA ФИНАНС

Od 1. februara u mreži Toyota partnera u Srbiji, na snazi su sajamski uslovi za kupovinu Toyota vozila. Sajamska ponuda uključuje specijalne cene i pakete opreme za nekoliko modela, i to Toyota Yaris, Auris, Corollu, C-HR i RAV4.

Toyota RAV 4X4 Active


U sajamskoj ponudi Toyota RAV4 4x4 po fantastičnoj ceni od 23.990€ u paketu opreme Active. Paket pored veoma bogate standardne opreme i to klima uređaja, električnih podizača prednjih i zadnjih stakala, Bluetooth® - sistema za telefoniranje i prenos muzike, krovnih nosača, LED dnevnih svetala, uključuje i Stop/Start sistem paljenja, kožni upravljač sa komandama za upravljanje audio sitemima.


 

Toyota Yaris Stella


Toyota Yaris, nov model sa 111 KS, u paketu opreme Stella, u sajamskoj ponudi košta 12.690€. Uz bogat paket opreme koji uključuje automatsku klimu, Toyota Touch 2 multimedija - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® - sistem za telefoniranje i prenos muzike, kameru za vožnju unazad, 4,2" multiinformacioni ekran osetljiv na dodir ispred vozača, u sajamskoj ponudi dobijate mogućnost da izaberete dodatnu opremu u iznosu od 800€. 



Sajamska ponuda za navedene modele važi do 31. marta.