Besplatno isprobajte Toyotu E-zakazivanje servisa Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Ichiban 2019

Toyota Ichiban nagrada je isključivo rezervisana za trgovce u Evropi koji su izuzetni u oblasti korisničke podrške. Svečana dodela nagrada ove godine održana je u Evijanu (Francuska), na obali Ženevskog jezera. Jedan od 45 dobitnika nagrade je i TAGO CAR iz Novog Sada

Ceremonija 2019 Ichiban Best Retailer Awards je održana pored Ženevskog jezera i okupila je 45 trgovaca koji su pokazali šta je potrebno da bi neko postao „Najbolji trgovac u gradu". Tokom ceremonije, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe, dr Johan van Zil, pohvalio je sve okupljene trgovce na njihovim izuzetnim dostignućima. Naglasio je značaj slušanja želja korisnika i kreiranja personalizovanog iskustva za svakog korisnika koji se povezuje s Toyotinim brendom.


Sa ponosom objavljujemo da smo ove godine dobitnici Ichiban nagrade. Toyota Tago Car je preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađena za odličnu uslugu i zadovoljstvo kupaca u području prodaje i servisa. Nagradu su primili, u ime Toyota Tago Car, Sanja Blečić i Saša Blečić.


Ovo je sedmi put da smo poneli nagradu za zadovoljstvo kupaca, kao potrdu da nam je kupac uvek na prvom mestu. Izuzetna nam je čast što smo i ove godine vlasnici priznanja za zadovoljsto kupaca i trudićemo se da i ubuduće zadržimo tradicionalnu poziciju na našem tržištu. „Korisnik je centralna tačka svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi koji su se danas ovde okupili su dokazali širom Evrope da je osiguranje potpunog zadovoljstva korisnika od ključnog značaja u našim svakodnevnim aktivnostima.“
Dr Johan van Zil, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe

 
Počasni gost na događaju 2019 Ichiban Awards bio je Tojotin južnoafrički paraolimpijac, Tajron Pilej. Napravio je pauzu od priprema za OI 2020 u Tokiju i posla u Toyota South Africa kako bi se susreo sa trgovcima. Tajron je inspirisan njihovom posvećenošću izjavio sledeće: 


„Vi ste osvajači zlatnih evropskih medalja u oblasti trgovine“ 
Tajron Pilej, južnoafrički paraolimpijac


Na slici, s leva na desno: Robert Lukić (Toyota Srbija, direktor), Kensuke Tsuchiya (Toyota Adria, predsednik), Dr. Johan Van Zyl (Toyota Motor Europe, predsednik i izvršni direktor), Saša Blečić (TAGO CAR, vlasnik), Sanja Blečić (TAGO CAR, generalni direktor) i Matthew Harrison (Toyota Motor Europe, izvršni potpredsednik)

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.