Corolla Sedan
Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan

DIZAJNIRANA ZA GRAD, NAPRAVLJENA DA IDE DALJE
4.5 l/100 km

Potrošnja

102 g/km

Emisije CO2

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultata laboratorijskih ispitivanja regulisanih od strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji

 Kreirana da se istakne

Kreirana da se istakne

Corolla Sedan pruža neosporan osećaj moći, sa istaknutim prefinjenim ivicama i širokom, ali izduženom karoserijom. Dopadljiva spoljašnjost upotpunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svetla, hromirane umetke i 18-inčne bi-tone naplatke.

Prefinjena, prostrana i udobna

Prefinjena, prostrana i udobna

Sa inteligentnom tehnologijom i komforom za sve putnike, vodećim u klasi, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz dobro iskorišćen prostor za odlaganje, komforan prostor za noge, kao i vrhunsku završnu obradu, uživaćete u putovanju kao i u krajnjem odredištu.

Ikona savremenog doba

Ikona savremenog doba

Corolla Sedan, izgrađena na inovativnoj TNGA (Toyotina Nova Globalna Arhitektura) platformi, pruža vrhunsko uživanje u vožnji. Od unapređenog ogibljenja i dinamične upravljivosti, do niskog centra gravitacije i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom smislu savremena ikona.

 

NOVA COROLLA OSVOJILA 5 ZVEZDICA NA EURO NCAP ISPITIVANJU SIGURNOSTI

  • Nova Corolla ostvarila je najvišu ocenu i maksimalnih 5 zvezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unapređenom Toyota Safety Sensesistemu aktivne sigurnosti koji je dostupan u svim verzijama Corolle kao standardna oprema.

    Toyota corolla
  • Euroncap test

COROLLA SEDAN GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više