Proace City
Toyota Proace City

PROACE CITY

DIZAJNIRAN OKO VAS, AGILAN U VOŽNJI I SPREMAN DA ISPUNI VAŠE POTREBE.
Jednostavno praktičan

Jednostavno praktičan

Zahvaljujući svojim skladnim dimenzijama PROACE CITY obožava gradske uslove. Vaš tovar će uvek biti lako dostupan uz pomoć zadnjih krilnih ili podižućih vrata, kao i kliznih bočnih vrata koja se mogu ugraditi na obe strane. Kapacitet i dužina tovarnog prostora mogu se lako povećati primenom Smart Cargo sistema: to znači dodatnih 1,3 m dužine, kao i povećanje kargo prostarnosti za 0,4 m3.

 

Udobno radno mesto

Udobno radno mesto

Zahvaljujući najprostranijoj kabini u klasi, dobro organizovanoj komandnoj tabli i sedištima koja pružaju podršku telu, PROACE CITY je stvoren tako da vam uvek bude udobno, bez obzira koliko vremena provodite za volanom. Praktično rešenje, preklapanjem prednjeg srednjeg sedišta dobijate radnu površinu idealnu za laptop ili tablet dok se ispod sedišta nalazi kaseta u koju se mogu smestiti neophodne sitnice, daleko od očiju.

Dodatni prostor kada zatreba

Dodatni prostor kada zatreba

PROACE CITY nudi više verzija unutrašnjosti, koje možete odabrati u zavisnosti od vaših potreba. Smart Cargo sistem obezbeđuje dodatnu dužinu i kapacitet nosivosti uz pomoć pregrade koja olakšava prevoz dužeg tereta. Takođe, kako biste bili bezbedni i vozili u skladu sa propisima, Smart Load indikator upozorava kada se prekorači ili dostigne maksimalni nivo nosivosti.

PROACE CITY GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više