bZ4X
Odaberite
Toyota bZ4X povsem električen | Toyota Slovenija
 1. New Cars
Toyota bZ4X Hero

Toyota bZ4X

Potpuno električan, pogon na sva četiri točka

POTPUNO ELEKTRIČAN, POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

Dinamičan SUV dizajn osnažen čistom, električnom snagom. Zabavan za vožnju, lak za punjenje i izuzetno svestran, inovativni bZ4X je savršena električna mobilnost.

 • Elegantan stil, SUV izgled  

  Robustan i moderan, bZ4X se podjednako dobro snalazi i u gradu i na otvorenom. Najsavremenija, elegantna silueta električnog vozila obogaćena samouverenim i impozantnim karakterom SUV-a rezultira jedinstvenim dizajnom. 

 • Uživajte u potpuno električnoj vožnji u bZ4X. Toyotin potpuno električni bZ4X daje vam slobodu da idete kuda god vas put odvede. Lak za korišćenje i jednostavan za punjenje, neprimetno se uklapa u brzi životni stil.

  *Po standardu WLTP prosečno od 411 km do 512 km (u zavisnosti od specifikacije). Podaci o električnom dometu su dati u svrhu poređenja i mogu da se razlikuju u zavisnosti od paketa opreme i menjača, naknadno ugrađene dodatne oprema (posle registracije), stila vožnje, vremenskih uslova, brzine i opterećenja vozila. Ti podaci možda ne odražavaju vaše stvarne rezultate vožnje. Sva vozila su sertifikovana u skladu sa svetskom usklađenom procedurom testiranja lakih vozila (WLTP standard). Molimo vas da iskoristite kalkulator dometa vožnje da biste predvideli realni domet u pojedinim uslovima. 

Izuzetna rešenja u standardnoj opremi

Pozdravite Toyotu bZ4X: moćan SUV dizajn objedinjuje pogon na sve točkove, koji je najbolji u klasi, i elektrifikovanu vožnju

arrow right
arrow left
 • Napravljen sa smislom i svrhom

  Snažan stav koji odiše električnim samopouzdanjem u svakom okruženju

 • Spoj luksuza i praktičnosti

  Teksture nadahnute nordijskim stilom i prostrana unutrašnjost pružaju vrhunsku udobnost

 • Najsavremenija električna tehnologija

  Dugotrajna i inovativna tehnologija koja vas pokreće

 • Do horizonta, i dalje

  Konstruisana da traje, sa produženim dometom koji sa jednim punjenjem prelazi 512 kilometara

 • Elektronika koja vas povezuje

  Saznajte najnovije informacije koje pruža sistem Toyota Smart Connect+

 • Osmišljen sa bezbednošću na umu

  Pametna bezbednosna rešenja koja čuvaju vas i druge učesnike u saobraćaju

 • Putovanje u nove dimenzije

  Prikladna za svako putovanje na koje poželite otići

 • Prostor u kabini za svakoga

  Otmeni komfor u kabini sa dovoljno prostora za noge i potpuno ravnim podom

 • Sveobuhvatna garancija, potpuna zaštita

  Vaš bZ4X je siguran u vašim rukama

Lako punjenje bilo gde

Gde god da vas put odvede, nova Toyota bZ4X pruža vam potpunu bezbrižnost. Sa kombinovanim sistemom za punjenje (CCS2) ugrađenog punjača baterije (OBC), imate mnogo opcija kada je u pitanju punjenje. Punite kod kuće, na poslu ili u pokretu. Punjenje od 10% stanja napunjenosti do 80% može se postići za 30 minuta* sa 150 kW DC punjenjem u optimalnim uslovima, kao što je temperatura između 25° i 30°C. Da bi se zaštitilo zdravlje i dugovečnost baterije, performanse brzog DC punjenja se smanjuju kada stanje napunjenosti dostigne 80%. Molimo koristite naš kalkulator vremena punjenja da biste procenili vreme punjenja. Jednostavno unesite svoje specifične uslove, kao što su tip punjača koji koristite i temperatura okoline.
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
 • Kućni zidni punjači
  Toyota bZ4X

  Ove namenske jedinice mnogo brže pune bateriju nego kabl sa kućne utičnice. Toyotu bZ4X možete potpuno napuniti za 6,5-10** sati.

 • Javni punjači
  Toyota bZ4X

  Predviđeni za brzo punjenje, ove punjače lako možete pronaći na stanicama za brzo punjenje na brojnim javnim mestima zahvaljujući lokatoru stanica u aplikaciji MyToyota ili uz pomoć Toyota Smart Connect+ usluge. Ove visokoefikasne jedinice mogu da napune bateriju bZ4X-a, sa početnog nivoa od 10% pa do 80%, za oko 30 minuta***, jer koriste DC punjač snage 150 kW, u zavisnosti od optimalnih uslova kao što je, na primer, temperatura od 25 do 30 stepeni Celzijusa.

 • Karakteristike brzog punjenja jednosmernom strujom
  Toyota bZ4X

  Da bismo održali kvalitet i dugovečnost baterije, performanse brzog punjenja jednosmernom (DC) strujom se smanjuju kada stanje napunjenosti dostigne 80%. Molimo vas da iskoristite kalkulator vremena punjenja da biste procenili sopstveno vreme potrebno za punjenje. Jednostavno unesite svoje specifične uslove, kao što je tip punjača koji koristite i temperaturu okoline.

 • Povezano punjenje
  Toyota bZ4X

  Osmišljena da olakša vožnju, aplikacija MyToyota na vašem pametnom telefonu otvara čitav svet povezivanja. Proverite nivo baterije svog automobila, zakažite vreme za punjenje i pogledajte podatke o putovanju, i koristite ostale daljinske komande za kontrolu vozila.

 • Uvek povezan, uvek u pokretu

  Inteligentni kokpit omogućava potpunu sinhronizaciju automobila i pametnog telefona. Osmišljena da olakša vožnju, aplikacija MyToyota na vašem pametnom telefonu otvara čitav svet povezivanja.  

Toyota bZ4X

Toyota T-Mate - uz vas radi bezbednijeg putovanja

Da bi obezbedio najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, bZ4X ima ugrađen T-Mate, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, i sa ciljem da vožnju učini bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama.
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
 • Toyota Safety Sense
  Toyota bZ4X

  Model bZ4X je napravljen sa najnovijom generacijom sistema Toyota Safety Sense, kao i mogućnošću bežičnog ažuriranja funkcija.

 • Kontrola mrtvog ugla (BSM)
  Toyota bZ4X

  Naš sistem za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije video u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno pri preticanju.

 • Dodatne funkcije pomoći za vožnju i parkiranje
  Toyota bZ4X

  Pored toga, Toyota bZ4X je opremljena i drugim inovativnim T-Mate rešenjima za pomoć u vožnji i parkiranju, kao što su pomoć za bezbedan izlazak iz automobila (Safe Exit Assist), podsetnik na prisustvo lica ili stvari na zadnjim sedištima (Rear Seat Reminder), kamera za nadzor vozača (Driver Monitor Camera), prilagodljivi sistem dugih svetala (Adaptive High-Beam) - da spomenemo samo neke. Ovi sistemi vam daju samopouzdanje i omogućavaju još bezbednije okruženje u vožnji, kako za vas tako i za druge učesnike u saobraćaju.

Toyota bZ4X Galerija