Proace City Verso
Odaberite
Proace City Verso Hero

PROACE CITY VERSO

Svaki putnik je važan

Putujte prvom klasom

Uživajte u životu punim plućima. Moderan i prostran, Proace City Verso je vrhunski kompaktni kombi za prevoz putnika, savršen za vožnju korisnika vaše usluge ili porodične dane. Napravljen da vam pruži brojne opcije, ima pametnu, modularnu unutrašnjost i više verzija motora, uključujući i električni pogon.

Travel first class

Praktičnost i prilagodljivost

Prostor koji se prilagođava

Kombinujući pametan dizajn sa kapacitetom bez premca, prostrani Proace City Verso može da primi do sedam putnika za koje su predviđena individualna ili spojena sedišta u vidu klupe. Lako se prilagođava potrebama za svako naredno putovanje, može da se nosi sa bilo kojom kombinacijom putnika i prtljaga, donoseći nove standarde kada je u pitanju prevoz putnika.

  • Motori

    Pokrenite život

    Vozite kako vi želite. Proace City Verso je dostupan sa nizom naprednih opcija za pogon koji odgovaraju svakom životnom stilu, od inovativnog i efikasnog električnog pogona do naprednih benzinskih i dizel motora.

A Proace City Verso ready for the next trip

Tehnologija

Moderan, opušten i povezan

Bez obzira da li vozite zbog posla ili iz zadovoljstva, povezani kokpit Proace City Verso-a čini svaki trenutak lakšim, bezbednijim i prijatnijim. Doslovno digitalni prostor, sa jasnim i nenadmašnim ekranom, kao i bezbroj opcija prilagođavanja, objedinjuje funkcionalnost sa intuitivnom lakoćom korišćenja.

The Proace City Verso’s connected cockpit

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace City Verso ima najbolju tehnologiju bezbednosti u svojoj klasi koja će vam pomoći dok vozite. Toyotini bezbednosni sistemi su sveobuhvatan paket tehnologija aktivne bezbednosti napravljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju zaštite 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace Citiy Verso vas štiti.

Oprema

Skrojeno za vaš stil života

Šta god da vas privlači, Toyotin sveobuhvatan asortiman originalne Toyota dodatne opreme je uvek uz vas. Sve to, od nosača za bicikle do krovnih kutija, znači da ne postoji ništa što vi i vaš Proace City Verso ne možete da uradite zajedno.

A Proace City Verso with its rear doors open