RAV4
Odaberite
Toyota RAV4

RAV4

ISTINSKI SUV KARAKTER SA STILOM I TEHNOLOGIJOM
Toyota RAV4

Dizajniran za svaku avanturu

Beskompromisno sposoban, sofisticiran i efikasan, RAV4 Adventure se odlikuje robusnim dizajnom napravljenim za svako putovanje. Krenite na gradske ulice sa novim aluminijumskim naplacima od 19 inča i širim lukovima točkova. Savladajte izazovne uslove na putu zahvaljujući posebnim prednjim i zadnjim zaštitnim panelima ispod branika. Bez obzira na vremenske prilike, bićete spremni sa izuzetno izoštrenim staklima svetala za maglu. Odaberite stil koji vam odgovara uz jedinstvenu dvobojnu* opciju  karoserije. RAV4 Adventure vam omogućava da istražitujete kada god putujete, bez kompromisa.

*izbor karoserije u Urban Khaki boji, sa pepeljastosivim krovom, prednjim stubovima i zadnjim spojlerom.

Toyota RAV4

Udobno gde god da putujute

Uživajte u svakoj avanturi u udobnosti bez premca. RAV4 Adventure vas iščekuje u elegantnom i tihom enterijeru sa prostranim sedištima. Pažnja ka detaljima je iza svakog ugla. Uživajte u osvetljenim prekidačima za kontrolu prozora i punite uređaje dok ste u pokretu zahvaljujući novim, USB-C portovima. Sportska kožna sedišta sa narandžastim štepovima i jedinstvenom višeugaonom šarom izgledaju neopterećujuće šik, dok velika, prozračna unutrašnjost garantuje udobno putovanje za sve, bilo gde da vas avantura odvede.

Toyota RAV4

Spreman za grad

Zahvaljujući novim i poboljšanim aluminijumskim naplacima mat sive boje, prečnika 19 inča, RAV4 Adventure pruža neponovljivu, besprekornu vožnju. Snažni, lagani i izdržljivi, novi mat sivi točkovi RAV4 Adventure napravljeni su da izdrže neravne terene.

NOVI RAV4 OSVOJIO 5 ZVEZDICA NA EURO NCAP ISPITIVANJU SIGURNOSTI

  • Novi RAV4 ostvario je najvišu ocenu i maksimalnih 5 zvezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unapređenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama RAV4 standardna oprema. 

    Toyota corolla
  • Euroncap test

RAV4 GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više