TOYOTA RELAX
Odaberite

TOYOTA RELAX - OSEĆAJ POTPUNE BEZBRIŽNOSTI KOJI TRAJE I DO 10 GODINA

TOYOTA ФИНАНСDo 10 godina garancije

Do 200.000 km

Redovni servisi

Do 10 godina garancije na pneumatike

Do 10 godina Eurocare pomoći na putu

Kako bismo osigurali bezbrižnost nakon isteka osnovne garancije, nudimo besplatno uključenje u Toyota Relax program do 10. godine starosti vozila ili 200.000km.  Toyota Relax program pored opšte Toyota Relax garancije uključuje i Toyota Eurocare pomoć na putu, garanciju na pneumatike i produženu brigu za hibridnu bateriju na našim hibridima. Toyota Relax program možete besplatno aktivirati u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km), pod uslovom da vaš automobil servisirate u ovlašćenom Toyota servisu.  

Toyota Relax program možete produžavati sve do 10. godine starosti vozila ili 200.000 pređenih kilometara (šta pre nastupi).

TOYOTA RELAX

Obezbedite dodatnu bezbrižnost sa svakim servisom

Prednosti Toyota Relax produžene garancije možete iskoristiti u slučaju iznenadnog mehaničkog ili električnog kvara, čiji se uzrok može pripisati procesu proizvodnje ili sklapanja vozila.

U Toyota ovlašćenom servisu o vašem vozilu će brinuti stručni mehaničari koji koriste isključivo Toyota originalne delove. Kada dođe vreme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu u ovlašćeni servis i vaša Toyota Relax garancija biće produžena do sledećeg redovnog servisa, u skladu sa planom i programom preventivnog periodičnog održavanja koji je predvideo proizvođač za vaše vozilo.

 

Zakažite servisTOYOTA RELAX

Uslovi za dobijanje Toyota Relax garancije

Sva Toyotina vozila koja dolaze na redovan servis automatski dobijaju Toyota Relax dodatnu garanciju, ukoliko ispunjavaju sledeće uslove:

 

  • Rok isteka važeće garancije mora biti kraći od 1 godine, ili 15.000 km
  • Vozilo ne sme biti starije od 10 godina ili imati više od 200.000 km
  • Vozilo je tehnički ispravno

 

Toyota Relax Opens in new windowTOYOTA RELAX

ŠTA SVE TOYOTA RELAX PROGRAM SADRŽI?

Toyota Relax program uključuje:

  • Dodatnu Toyota Relax garanciju do 10. godine
  • Toyota Eurocare 24h besplatne pomoći na putu do 10. godine
  • Garanciju na pneumatike do 10. godine

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Sva vozila, nova ili korišćena, su kvalifikovana ukoliko nisu starija od 10 godina i imaju manje od 200.000km i ukoliko ispunjavaju uslove koji su određeni Opštim uslovima Toyota Relax garancije.
Toyota Relax Garanciju mogu da dobiju samo vozila koja su proizvedena po evropskoj specifikaciji i koja su registrovana u zemljama Toyota Adria regiona (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora)

- Toyota Relax garancija se dobija automatski, kada u ovlašćenom Toyota servisu uradite redovni servis na vašoj Toyoti, u skladu sa planom i programom koji je propisao proizvođač i sa originalnim Toyota rezervnim delovima i motornim uljima. Toyota Relax možete da produžite na svakom sledećem redovnom servisu za još 12 meseci ili 15.000 km i tako sve do 10. godine ili 200.000 km.

- Toyota Relax garancija traje jedan servisni interval, odnosno 1 godinu ili 15.000 km (šta pre nastupi) počev od dana obavljanja redovnog servisa. Toyota Relax garancija ne važi u prvih 30 dana ili 1.000 km nakon obavljanja redovnog servisa.

- Toyota Relax garancija je vezana za broj šasije vozila i novi vlasnik može da iskoristi prava koja iz nje proističu.

- Toyota Relax garancija se dobija na redovnom servisu bez obzira da li je u to vreme vozilo redovno održavano ili ne. Da bi ostvarili svoja prava uslov je da vozilo bude ispravno, odnosno da budu otklonjeni svi konstatovani kvarovi od strane ovlašćenog servisa na delovima, komponentama, elementima i materijalima iz pokrića Toyota Relax garancije.

- Specifikaciju delova i sklopova na vozilu koje pokriva Toyota Relax garancija možete videti ovde.

Ne, nije pokriven bilo koji indirektni trošak (posledične štete) koji može nastati usled kvara vozila za koji Toyota Relax garancija nudi besplatnu popravku, kao što su: izgubljena prodaja ili dobit, transport, šlepovanje, telefon, smeštaj, renta/najam, gubitak imovine ili dragocenosti, zamensko vozilo, trošak garaže ili parkiranja itd.