Besplatno isprobajte Toyotu E-zakazivanje servisa Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Toyota Aygo

Toyota Aygo

od 79€ mesečno

Odaberite Aygo sa TOYOTA FLEX finansiranjem

Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova (neka prikazana vozila mogu da sadrže opremu koja nije deo standardne opreme; pogledajte cenovnik i specifikacije opreme za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu da se dobiju od Toyota Tago Car d.o.o.. Navedene cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Cene dodatne opreme su preporučene cene, za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Navedene finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Detaljne kalkulacije i konkretnu ponudu potražite kod ovlašćenog partnera Toyote.

Toyota AYGO


Odaberite Aygo sa TOYOTA FLEX finansiranjem

 

Toyota Aygo 1.0 (72KS) X   

od 79€ mesečno  

• LED dnevna svetla 
• LED zadnja svetla 
• Klima uređaj 
• HAC - sistem pomoći pri kretanju uz brdo 
• Centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem

aygo
Preuzmite reprezentativni primer ponude za finansijski lizing - FLEX: 

 

 

 Šta je TOYOTA FLEX?


Toyota Flex je najadekvatniji, najprilagodljiviji i najpovoljniji način kupovine novog vozila. Vi birate način plaćanja i prilagođavate mesečnu ratu prema svojim potrebama. Mi Vam obezbeđujemo očekivanu otkupnu vrednost vašeg automobila i bezbrižnu zamenu za novu Toyotu. 
Kada izaberete novo Toyota vozilo, potrebna su još samo tri jednostavna koraka, sa kojima možete da prilagodite finansiranje svojim željama i potrebama. 

flex 
Besplatno isprobajte Toyotu Aygo

 

 

 

 

 

 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.