Proace Verso
Odaberite
Toyota Proace Verso Hero

Proace Verso

Svaki putnik je važan

Putujte prvom klasom

Moderan i svestran, Proace Verso je namenjen za vrhunski prevoz ljudi. Nudeći luksuzan prevoz za komercijalne putnike i porodice avanturista, njegov prvoklasni komfor i besprekorna povezanost pretvaraju svako putovanje u zadovoljstvo. Sa izborom električnih ili dizel pogonskih agregata, sa proace Versom uvek putujete sa stilom.

Travel first class

Toyota Professional

OBEĆAVAMO VAM

Bez obzira da li vam je potrebno zamensko vozilo, osiguranje, ekspresno servisiranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na laka komercijalna vozila. Naš sveobuhvatan paket usluga je tu da zadovolji sve vaše poslovne zahteve.

Toyota Relax

Naša Toyota Relax garancija pruža potpunu bezbrižnost nakon isteka osnovne garancije. Toyota Relax program možete besplatno aktivirati u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km). Do 10 godina ili 200.000 km, šta pre nastupi.

Toyota pomoć na putu

Toyotina pomoć na putu (Roadside Assistance) je tu za vas i vaše poslovanje, 24/7, u zemlji i inostranstvu, pokrivajući potrebe za pomoć u slučaju kvara, osposobljavanje vozila, obezbeđujući i hotelski smeštaj ako vam zatreba.

Finansiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi odlične uslove za finansiranje i lizing usluge po meri vašeg preduzeća, uz niz dodatnih rešenja za osiguranje prilagođenih vašim potrebama.

Praktičnost i prilagodljivost

Prostor koji se prilagođava

Živite život spontano. Dizajniran da smesti bilo koju kombinaciju putnika i tereta, unutrašnjost vozila se lako rekonfiguriše tako da odgovara vašim potrebama. Sedišta se dele, preklapaju i klize na šinama, obezbeđujući fleksibilnost i za najaktivniji način života.

  • Motori

    Pokrenite život

    Dostupan sa električnim ili dizel motorom, Proace Verso vam daje slobodu izbora. Ponuda motora uključuje 2,0-litarske dizel jedinice sa ručnim, automatskim i MultiMode menjačem. Ili, izaberite električni pogon i uživajte u tihoj i mirnoj vožnji sa dometom do 330 km.

A Proace with its rear doors open

Tehnologija

Intuitivno povezivanje  

Bogata funkcionalnošću i jednostavna za korišćenje, povezana tehnologija čini svako putovanje još lepšim. Od naprednog digitalnog ekrana namenjenog vozaču do besprekorne multimedije kompatibilne sa pametnim telefonom, naša tehnologija misli o čoveku i nalazi se u srcu Proace Verso iskustva.

The Proace Verso’s steering wheel and connected cockpit

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace Verso se odlikuje vodećom sigurnosnom tehnologijom u klasi koja će vas čuvati dok vozite. Toyota Safety Sense je sveobuhvatan skup tehnoloških rešenja aktivne bezbednosti osmišljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju čine bezbednim 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace Verso je vaš čuvar.

Oprema

Skrojen za vaše životne potrebe

Asortiman originalne Toyota dodatne opreme spreman je da vam pomogne da idete dalje, učinite više i ostvarite svoje ambicije. Sve je dostupno, od krovnih nosača do kuka za vuču, kutija za skije ili nosača za bicikle. Iskoristite sve mogućnosti vaše nove Toyote sa ovom kompletnom ponudom dodatne opreme koja je promišljeno dizajnirana i robusno izrađena.

A Proace Verso parked in the city