E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

PROACE CITY


Potrošnja
od

6,8

l/100 km

Navedeni podaci o potrošnji i emisiji CO2 predstavljaju rezultate testiranja u zvaničnoj EU laboratoriji. Podaci se mogu koristiti za upoređivanje vozila i ne moraju odražavati vaše iskustvo u vožnji.
Zatvori
Pogledajte pravno obaveštenje

Skladni van stvoren za velike stvari

Funkcionalan, raznovrstan i pristupačan, novI PROACE CITY je savršen gradski van. Sa najdužim tovarnim prostorom u klasi i velikim kapacitetom, i duga i kratka verzija primaju do dve Euro palete.

Uz kapacitet prevoza jedne tone i vuče do 1,5 tone, bez obzira da li vučete teret, ili vam je potreban veliki prostor, lako ćete završiti svaki posao.
SPREMAN ZA POSAO UVEK

Mi u Toyoti brinemo o poslu, vašem poslu, i zbog toga smo stvorili PROACE CITY. Dizajniran za vaše potrebe, pokretljiv u vožnji i 100 % spreman da ispuni vaše potrebe, sa iznenađujućim kapacitetom. Novi PROACE :CITY. Sve što očekujete od Toyote.

Jednostavno praktičanZahvaljujući svojim skladnim dimenzijama PROACE CITY obožava gradske uslove. Vaš tovar će uvek biti lako dostupan uz pomoć zadnjih krilnih ili podižućih vrata, kao i kliznih bočnih vrata koja se mogu ugraditi na obe strane. Kapacitet i dužina tovarnog prostora mogu se lako povećati primenom Smart Cargo sistema: to znači dodatnih 1,3 m dužine, kao i povećanje kargo prostarnosti za 0,4 m3.

Udobno radno mestoZahvaljujući najprostranijoj kabini u klasi, dobro organizovanoj komandnoj tabli i sedištima koja pružaju podršku telu, PROACE CITY je stvoren tako da vam uvek bude udobno, bez obzira koliko vremena provodite za volanom. Praktično rešenje, preklapanjem prednjeg srednjeg sedišta dobijate radnu površinu idealnu za laptop ili tablet dok se ispod sedišta nalazi kaseta u koju se mogu smestiti neophodne sitnice, daleko od očiju.

Dodatni prostor kada zatrebaPROACE CITY nudi više verzija unutrašnjosti, koje možete odabrati u zavisnosti od vaših potreba. Smart Cargo sistem obezbeđuje dodatnu dužinu i kapacitet nosivosti uz pomoć pregrade koja olakšava prevoz dužeg tereta. Takođe, kako biste bili bezbedni i vozili u skladu sa propisima, Smart Load indikator upozorava kada se prekorači ili dostigne maksimalni nivo nosivosti.

Galerija

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.