E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Yaris Cross


OTKRIJTE RADOST HIBRIDA


Potrošnja
od

4,4

l/100 km

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultata laboratorijskih ispitivanja regulisanih od strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Zdravo, radosti hibrida

Spajajući snažan dizajn i nadmoćan pogled na put, Yaris Cross nudi istinski SUV karakter u skladnoj karoseriji. Uz Hybrid AWD-i pogon, bez obzira šta donosi dan, uvek ćete sa samopouzdanjem nastaviti vožnju.


Najvažnije o modelu Toyota Yaris Cross

Uvek u pokretuUz povećano odstojanje od tla i povišenom pozicijom vozača, skladni Yaris Cross ohrabriće vas da osvojite grad na svoj način. Sa ugrađenim pametnim pogonom na svim točkovima, prostranom i praktičnom unutrašnjošću za svakodnevne potrebe, ispuniće svaki vaš zahtev, neprestano vas pokrećući.

Nenadmašan u svakoj situacijiSa jedinstvenom kombinacijom hibrida i inteligentnog pogona na sva četiri točka, osećaćete se nezaustavljivo u Yaris Crossu. Njegov hibridni sistem sa samopunjenjem pruža performanse i ekonomičnost koja je nenadmašna u klasi, dok AWD-i pogon osigurava pouzdanu kontrolu u svakodnevnoj vožnji ili na klizavim površinama.

Uvek povezan, nikad nespremanUz sistem Toyota Smart Connect uvek putujete bez stresa. Novi ekran osetljiv na dodir, u HD rezoluciji, dijagonale 9 inča, daje pristup navigaciji preko interneta, sa obaveštenjima o stanju u saobraćaju u realnom vremenu, kao i mogućnost povezivanja pametnog telefona, uključujući aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™. Yaris Cross omogućava udobnost i kontrolu dodirom prsta.Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.