E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Yaris

Odaberite Yaris


Potrošnja
od

5,3

l/100 km

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultat laboratorijskih ispitivanja regulisanih of strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji
Zatvori
Pogledajte pravno obaveštenje

Nema stajanja!

Savršen gradski automobil, napravljen za urbani stil života, novi Yaris objedinjuje novu tehnologiju sa izgledom koji otkriva da je uvek “spreman za pokret”. Jer, kada imate energije da nastavite, nema stajanja!


NAJVAŽNIJE O NOVOM MODELU TOYOTA YARIS.

Izgleda strastveno, u vožnji vas obuzima.Svaki milimetar novog Yarisa je bio važan. Snažan i različit, njegove široke i skladne linije na putu naglašavaju snagu iza koje se krije pokretljiv i dinamičan karakter.

Hibrid, snaga elektrifikacijeNovi Yaris je dobio nov benzinski motor zapremine 1,5 litra i poboljšanu, četvrtu generaciju hibridnog sistema, koji pružaju nenadmašan spoj izazovnih performansi i vrhunsku ekonomičnost.

Elegancija za svaki danNovi Yaris je dobio modernu i izazovnu unutrašnjost koja se odlikuje kvalitetnom izradom i ambijetalnim osvetljenjem* koje će zagolicati vaša čula i pružiti vam zabavu.

* Dostupno u verziji Premiere Edition.Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.