E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

PROACE CITY VERSO


Potrošnja
od

6,7

l/100 km

Navedeni podaci o potrošnji i emisiji CO2 predstavljaju rezultate testiranja u zvaničnoj EU laboratoriji. Podaci se mogu koristiti za upoređivanje vozila i ne moraju odražavati vaše iskustvo u vožnji.
Zatvori
Pogledajte pravno obaveštenje

Impresivne performanse

Verzije sa dve dužine vozila i opcije sedenja za do sedam odraslih, što omogućava komfor za sve. Pametna rešenja za neophodne sitnice olakšavaju život. Uvek ćete imati dovoljno prostora na pravom mestu. Zahvaljujući mogućnosti vuče do 1,5 tone, sav teret ide sa vama.
SPREMAN ZA POSAO UVEK KAD I VI

PROACE CITY VERSO je spreman na sve, bez obzira da li je u pitanju posao ili zadovoljstvo. Zahvaljujući niskoj emisiji gasova, i najnižoj potrošnji u klasi, bićete obradovani niskim troškovima.

Inteligentan dizajn, pametna rešenjaRavno preklopiva sedišta omogućavaju povećanje prostora za prtljag, dok drugi red sedišta, sva osigurana ISOFIX sistemom, štite putnike omogućavajući im visok nivo komfora. Napredne tehnologije, kao što su Head Up displej, pomoć prilikom parkiranja (IPA), i Pro-Touch sa 3D navigacijom, olakšavaju putovanje i sprečavaju stres u vožnji.

Promenite, i promenite ponovoPROACE CITY VERSO nudi prilagodljiv prostor za prevoz sedam osoba. Obe varijante modela, i sa dužim i kraćim međuosovinskim rastojanjem,.nude treći red sedišta sa dva mesta, sa kliznim pomeranjem napred-nazad, kako biste preraspodelili prostor za noge i prtljag. Sva sedišta se preklapaju ravno, uključujući i sedište suvozača, kako biste maksimalno povećali kapacitet.

Dobro došli u svoj komforBez obzira da li ste za upravljačem, ili uživate kao putnik, Toyota PROACE CITY VERSO će vas impresionirati. Sa udobnim naslonima za ruke između vozača i suvozača, obiljem prostora za smeštaj stvari, sa otvaranjem staklenog dela na zadnjim vratima, radi lakšeg pristupa prtljagu, sve je praktično i lako. Neka panoramski krov ispuni kabinu svetlošću dok strimujete omiljenu muziku pomoću Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Galerija

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.